Over Ons

Wat doet Adkings?

Adkings focust zich op online ads. Om specifieker te zijn; wij helpen MKB ondernemers met het opzetten en optimaliseren van online advertentie campagnes. Doel hierbij is maximalisatie van de winstgevendheid voor de ondernemer. Hier ligt dan ook de kracht van Adkings!

Waarom biedt Adkings dan ook andere online diensten aan zoals een nieuwe website en zoekmachine optimalisatie? Ten eerste is een kwalitatieve website onmisbaar om succesvol te zijn met online adverteren. Immers, de site moet de bezoekers aansporen om iets te doen. Zonder dit kan uw campagne nooit (optimaal) winstgevend zijn.

Daarnaast merken wij dat veel MKB ondernemers het fijn vinden om alle online marketing activiteiten door een partij te laten uitvoeren. Daarom bieden wij deze ondernemers een totaalpakket.

Wie zijn de Kings achter de ads?

Adkings bestaat uit Matthieu Hageman, Erik Dijkman en Arjan Nieuwbeerta. Voorheen drie collega’s die met veel plezier en succes samenwerkten bij online marketingbureau Bonobos & Allfree. De kracht van ons succes is dat we elkaars kwaliteiten uitstekend aanvullen. Hierdoor halen wij gezamenlijk het maximale resultaat voor onze klanten.

Waarom Adkings?

In 2014 besloten wij onze goede samenwerking voort te zetten door de oprichting van Adkings. Niet alleen voor de ‘fun’ maar ook vanuit een sterke behoefte bij het MKB voor kwalitatieve online marketing. We zagen grote partijen zoals DTG vaak onzorgvuldig met de advertentie budgetten van MKB ondernemers omgaan. Deze campagnes zijn meer gericht op het verhogen van het budget van de klant uit eigen belang in plaats van het belang van de ondernemer. Wij vinden dat dit anders kan en moet.

Namelijk kwalitatieve websites in combinatie met goede vindbaarheid binnen zoekmachines op relevante zoektermen. Kortom, online marketing campagnes die ook echt zorgen voor meer omzet en klanten met groei van de winstgevendheid voor de ondernemer. Dit door kleine budgetten effectief in te zetten en vervolgens te groeien als onderneming en daarmee ook in budget. Zo hebben we het marketing budget van diverse klanten mogen vergroten.