zoekmachine
adverteren

WAT IS ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Zoekmachine adverteren of Search Engine Advertising (SEA) is een uitstekend marketing instrument om potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst.

Een campagne bestaat uit verschillende zoekwoorden die onderverdeeld zijn in advertentiegroepen met de daarbij behorende advertentieteksten die relevant zijn voor uw product of dienst op zoekmachines als Google (Google Adwords) en Bing.

Website optimalisatie is erg belangrijk voor elk bedrijf. Door je website continue te optimaliseren zorg je ervoor dat de investering in de vindbaarheid van je website (online marketing) beter rendeert. Denk bijvoorbeeld aan de Google Adwords campagnes die u heeft lopen. Een verbetering van uw conversiepercentage met 1% kan veel meer opleveren dan wanneer u uw bezoekers via de advertentiecampagnes met 5% doet toenemen. 

Kortom, website optimalisatie is een essentieel proces. Maar hoe gaat dit proces in zijn werk?

HOE GAAN WE TE WERK?

Iedere doelstelling vereist zijn eigen tactiek. Daarom ben u betrokken bij de campagne vanaf het begin, zodat het meteen duidelijk is wat wij samen willen bereiken. Ook verder in het project blijven wij constant in contact met u. Hierdoor ontstaan nieuwe ideeën en bereiken wij samen de beste resultaten.

De volgende vragen zijn hierbij van belang:
1. Heeft u een bestaande campagne of wilt u dat wij naar een nieuwe op te starten?
2. Heeft u een dynamisch assortiment of treden er nauwelijks veranderingen op?
3. Is uw doel het krijgen van een hogere omzet uw doel of wilt u alleen uw online vindbaarheid verhogen?

VOORDELEN ZOEKMACHINE ADVERTEREN 

  • Google Adwords is gemakkelijk meetbaar en levert snel resultaat.
  • Potentiële klanten worden met Google Adwords bereikt op het voor u juiste moment.
  • Websites worden met Google Adwords vindbaar op meerdere zoekwoorden

HOE GAAN WE TE WERK?

  • Heeft u een bestaande campagne of wilt u dat wij naar een nieuwe op te starten?
  • Heeft u een dynamisch assortiment of treden er nauwelijks veranderingen op?
  • Is uw doel het krijgen van een hogere omzet uw doel of wilt u alleen uw online vindbaarheid verhogen?

Iedere doelstelling vereist zijn eigen tactiek. Daarom ben u betrokken bij de campagne vanaf het begin, zodat het meteen duidelijk is wat wij samen willen bereiken. Ook verder in het project blijven wij constant in contact met u. Hierdoor ontstaan nieuwe ideeën en bereiken wij samen de beste resultaten.

Adkings neemt al het werk uit de handen van onze klanten, van de planning van de campagne voor dagelijks onderhoud. Klanten hebben volledige toegang tot campagnes en ontvangen een rapporten met overzichten van de resultaten. Zoekmachine Adverteren is geschikt voor ieder bedrijf dat wenst meer uit hun eigen website te halen in de vorm van aankopen, leads of bezoekersaantallen. De klanten die Adkings bedient varieert van non-profit organisaties tot commerciële bedrijven met een miljoenenomzet. Zoekmachine Adverteren kan worden gebruikt om uw online resultaten in de vorm van leads of verkopen te verbeteren. Bovendien kan het worden gebruikt voor branding doelstellingen, nieuwe doelgroepen en het bereik om uw online vindbaarheid te verhogen.

MEER WETEN OF DIRECT STARTEN MET zoekmachine adverteren?

Mail ons of vraag direct een vrijblijvend offerte aan